Blog
Quiz: Hangi Araç Sizin için Uygun? Hayalindeki Aracı Bul

Hangi araç sana uygun öğrenmek için araba seçimi testine katıl, listelenen arabalar arasından sana en uygun olanı seç, kirala.

Aracınızı Kiraya Vererek Para Kazanmaya Başlayın

Aracınızı Kiraya Vererek Para Kazanmaya Başlayın

Arabada Dinlenebilecek 2021 Yol Şarkıları Listesi

Arabada dinlenebilecek yol şarkıları için 2020-2021 yılına ait en iyi parçaları bir araya getirdik. Sizler de Rentiva ile araç kiralama yaparak yola çıkabilirsiniz.

Rentiva ile Aylık Araba Kiralamanın Avantajları

i Rentiva’da, yüzlerce farklı model aracı yeni kiracılarına ulaştırırken, günlük, haftalık ve aylık araç kiralama seçenekleri ile farklı araç kiralama ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor.

Evini Dezenfekte Ettir, Arabanı Rentiva Ücretsiz Dezenfekte Etsin

Covid-19 sürecinde evini dezenfekte ettir, Rentiva aracını ücretsiz dezenfekte etsin.

Hiç Üretim Görmeyen Konsept Otomobiller

Bu yazımızda karantina günlerinde zevkle okuyacağınız, üretilmek için bir hevesle tasarlanan ancak üretim onayı alamayan konsept arabaları listeledik.

Karantina Günleri İçin En İyi Araba Şovları ve Filmleri

Rentiva olarak siz araba tutkunları için bu zorlu süreçte hem evde kalmanız hem de bu tutkunuzu bir adım ileriye taşımak için en iyi araba şovları ve filmleri listesi oluşturduk.

Koronavirüse Karşı Aracınızı Dezenfekte Edin

Koronavirüs’e karşı aracınızı dezenfekte ederek kendinizi korumaya almak! Bunu sürekli hale getirmek kendiniz ve sevdikleriniz için de önemlidir.

COVID-19 ile İlgili Bilgilendirme

Rentiva olarak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilecek araba kiralama işlemlerine dair bazı güncellemeler ve önerilerimizi paylaşmak isteriz.

Rentiva Yeni Mobil Arayüzüyle Yayında!

Bir süredir üzerinde çalıştığımız Rentiva yeni arayüzü mobil uygulamamızda yayında. Yeni arayüzümüz kullanıcı deneyimini ön planda tutarken, birçok alana erişim kolaylığını sağlıyor.